ADDRESS

Bous de Jongpark 6
2283 TH Rijswijk

PHONE

070-2400499

Wie zijn wij?

Door jarenlange ervaring kijken wij naar de totale mens, niet alleen naar de aandoening, de (vage) klacht of de pijn. Samen met u gaan wij aan de slag om het complete plaatje zichtbaar te krijgen, dit zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. Voor ons is een symptoom belangrijk maar de oorzaak is essentieel, vanuit daar werken we aan herstel. We proberen u altijd zo spoedig mogelijk in te plannen, in onze praktijk zijn we direct toegankelijk we werken met en zonder verwijzing.

 

Wim de Korte

Sinds 1969 is Wim fysiotherapeut in de breedste zin van het woord, na 50 jaar in het vak te zitten kunnen we concluderen dat hij veel gezien en behandeld heeft. Wim heeft zijn vak altijd bijgehouden middels geaccrediteerde bij en nascholingen, zoals onder andere manuele therapie, sport fysiotherapie, acupunctuur en haptonomie.

 

Sanne Lammers

Sinds 1979 is Sanne fysiotherapeut. Niet veel later kwamen hier Acupunctuur en Haptotherapie bij. Sanne is gespecialiseerd in chronische pijn en onbegrepen (vage ) klachten. Sanne houdt haar vak bij middels diverse geaccrediteerde bij en nascholingen. Bij Phoenix Opleidingen te Utrecht volgde Sanne diverse verrijkende cursussen en opleidingen, waaronder familieopstellingen. Sanne is aangesloten bij de KNGF, de RBCZ, de NVPA en vanaf 2020 ook bij de SCAG.

 

BIG

Wim de Korte: 59034208604
Sanne Lammers: 79034284104

 

Vakgroepen

Het is tegenwoordig van groot belang dat een praktijk is aangesloten bij één of meerdere vakgroepen. Hieronder ziet u bij welke uw therapeuten zijn aangesloten.

Wim is aangesloten bij de  KNGF en de NVMT.
Sanne is aangesloten bij de KNGF, de RBCZ en de NVPA.

Door de aansluiting bij de NVPA bestaat er een mogelijkheid, afhankelijk van de aanvullende verzekering om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

Dit geldt voor haptonomie en diverse lichaamsgerichte therapieën. De NVPA valt onder de RBCZ.

 

 

KNGF

Het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie

NVMT

Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie

RBCZ

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

NVPA

Het Nederlandse Verbond voor Psychologen,
psychotherapeuten
en Agogen

SCAG

Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg

 

 

KVK nummer: 27355389 Den Haag