Fysiotherapie

De kracht van fysiotherapie
Bij onze praktijk geloven we in de kracht van fysiotherapie als een holistische benadering van jouw gezondheid en welzijn. We begrijpen dat het menselijk lichaam een complex geheel is, waarbij verschillende factoren van invloed kunnen zijn op jouw fysieke en mentale gesteldheid. Daarom streven we ernaar om verder te kijken dan alleen de symptomen en te werken aan het behandelen van de oorzaak van jouw klachten.

Zienswijze
Sinds 1979 ben ik, Sanne Lammers, werkzaam als fysiotherapeute. Niet veel later kwamen hier Acupunctuur en Haptotherapie bij. Mijn specialisatie ligt in chronische pijn en onbegrepen (vage ) klachten. In mijn vakgebied blijf ik mij constant ontwikkelen bij diverse geaccrediteerde bij- en nascholingsinstituten. Bij Phoenix Opleidingen te Utrecht volgde Sanne diverse verrijkende cursussen en opleidingen, waaronder familieopstellingen. Sanne is aangesloten bij de KNGF, de RBCZ, de NVPA en vanaf 2020 ook bij de SCAG.

Behandeling
Onze behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken. We maken gebruik van een combinatie van hands-on technieken, oefentherapie, educatie en advies om jou te helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het herstellen van functie. We streven ernaar om jou actief te betrekken bij je eigen herstelproces en geven je de tools en kennis die je nodig hebt om zelfstandig aan je gezondheid te werken.

Daarnaast houden we rekening met jouw persoonlijke doelen en levensstijl. Of je nu weer wilt kunnen sporten, zonder pijn wilt kunnen werken of gewoon je dagelijkse activiteiten wilt kunnen uitvoeren, we zullen samen met jou werken aan het behalen van jouw doelen.

Wij zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Daarom dient u vooraf aan een afspraak uw zorgverzekeraar te raadplegen of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Wij rekenen rechtstreeks met u af.